WORKSHOP: Doelen, VERKOOPSSTRATEGIE & AUTOMATISERING

Ben jij maar aan ’t werk, werk, werk met eigenlijk (te) weinig structuur, geen duidelijk kader en vage doelen? Of weet je wel wat jouw passie is en doe je dat ook echt, maar is het je nog niet helemaal duidelijk waar je bedrijf naartoe gaat? Heb je ervoor gekozen om zelfstandige te worden omdat je gewoon écht graag doet wat je doet, maar wil je nu eigenlijk wel groeien maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen?

We know, het kan allemaal wat overweldigend lijken! Onze tip: bekijk het stukje voor stukje, trap per trap. Op die manier blijft het overzichtelijk en haal jij je doelen wél!

Resultaat: een beter gevoel, meer focus en vooral: meer blijheid over je prestaties!

Tijdens deze workshop nemen we samen met jou die eerste stap. 

We gaan kijken naar jouw zakelijke en privé dromen en doelen, kaderen deze binnen het grotere geheel en reiken je de stappen aan die je kan nemen om in de juiste richting te vertrekken. Hou dit stappenplan en de focus vast en zet meteen grote stappen met je bedrijf.

Ook jouw verkoopstrategie nemen we even onder de loep: op welke manier verkoop jij? Waar liggen voor jou de moeilijkheden? En heel belangrijk: hoe verkoop jij op een manier die voor jezelf authentiek aanvoelt in plaats van het gevoel te hebben dat je mensen iets aansmeert wanneer je verkoopt. Want wees eens eerlijk: jij bent toch volledig overtuigd van je product of dienst? Waarom zou je die dan niet gunnen aan je klanten?

Om jouw bedrijf zo efficiënt en tijdsbesparend mogelijk te maken, gaan we ook aan de slag met optimalisatie van je workflows. We kijken samen eens waar je bedrijf vatbaar is voor verbetering én we geven je meteen mogelijke oplossingen mee. Dit kan zijn door middel van software-oplossingen, plug-ins, of andere tools. We geven hierrond ook zoveel mogelijk tips!

SCHRIJF IN VOOR DEZE WORKSHOP EN MAAK KANS OP EEN GRATIS SESSIE EQUICOACHING VOOR JOUW BEDRIJF!

WANNEER: woensdag 9 augustus – 18-21u
WAAR: Bevel (Nijlen)
PRIJS: Helemaal gratis! (25 EUR no-show fee)
MEEBRENGEN: Niets! Wij voorzien water, koffie en thee en schrijfgerief.

Heb je specifieke vragen? Stuur ze dan zeker op voorhand door, dan verwerken we deze zo goed mogelijk in de workshop.

SCHRIJF HIER IN