Webinar: Verslavingsgevoeligheid bij ondernemers

De ene persoon is al wat gevoeliger voor verslavingen dan de ander! Waar de ene gemakkelijk kan stoppen met roken, snoepen of wat dan ook, ruilt de ander de ene verslaving in voor de andere.

Wist jij dat dit voor een groot stuk bepaald wordt door je DNA? In jouw DNA zijn heel wat karakteristieken van jou als persoon terug te vinden: verslavingsgevoeligheid, stressgevoeligheid maar uiteraard ook heel wat fysieke kenmerken én uitdagingen.

Uiteraard kan jij als persoon deze kenmerken nog wat beïnvloeden – op een positieve of negatieve manier.

Jij als ondernemer staat vaak onder grote druk en ervaart een heleboel stress. Waarschijnlijk heb je er al wel wat mee leren omgaan, maar de kans is groot dat jij toch te kampen hebt met één of meerdere verslavingen, bewust of onbewust!

Ja, dat lees je goed, ook onbewust! 

Bij het woord ‘verslaving’ denk je waarschijnlijk heel snel aan alcohol of sigaretten. Maar denk eens ook aan de volgende verslavingen die minder impactvol lijken, maar toch een enorme invloed kunnen hebben op jouw fysieke toestand én op je mindset, focus en stresslevels!

  • suiker
  • social media
  • ‘bezig zijn’
  • nood aan ‘pressure’

 

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de stukken die ervoor zorgen dat jij moeilijk van deze verslavingen af geraakt en leert Evy je enkele tips en tricks om je mindset te veranderen en zo je verslavingen aan te pakken!

OPGELET! Het aantal plaatsen is beperkt om iedereen persoonlijke tips te kunnen geven.

WANNEER: woensdag 12 juli – 18-21u
WAAR: online

Heb je specifieke vragen? Stuur ze dan zeker op voorhand door, dan verwerken we deze zo goed mogelijk in de workshop.

SCHRIJF HIER IN