Webinar: Adverteren - de basis

“Je moet minstens 1 à 2 posts per dag maken op social media!”
“Je moet écht wel stories maken met een filmpje van jezelf”
“Je moet alles vastleggen wat je doet, alleen zo krijg je volgers!”

Mja.

Kan je allemaal doen.

Maar doe vooral gewoon wat jou ligt, deel wie jij bent, op welke manier dan ook. Wees authentiek en doe niet iets ‘omdat het zo hoort’ of ‘omdat mijn concurrent het ook doet’…

Wat in de meeste sectoren en voor de meeste ondernemers echter wel een belangrijk communicatiemiddel is? Da’s adverteren.

Tuurlijk, er zijn beroepen of sectoren waarbinnen ‘gewone’ social media veel belangrijker is. Maar adverteren? Dat geeft jou de mogelijkheid om jouw echte doelpubliek te gaan targetten. Je bereikt de doelgroep die jij voor ogen hebt, en vooral: mensen die nog nooit met jouw bedrijf in contact zijn gekomen.

“Jaja, allemaal gemakkelijk gezegd… Maar dat adverteren, ik weet gewoon niet waar te beginnen, het is zo’n berg werk en ik ben helemaal niet technisch aangelegd.”

Wat als ik je nu vertel dat dat allemaal wel meevalt, dat adverteren? Dat het veel moeilijker lijkt dan het is? Dat je eigenlijk vooral moet vertrouwen op je logisch verstand en je buikgevoel? Tuurlijk, er komen technische stukjes aan te pas maar that’s where we come in!

Tijdens dit webinar leg ik jou stap voor stap uit hoe jij zelf aan de slag kan met adverteren en hier heel wat euri’s op kan besparen! Word je nadien dé nieuwe advertising expert? Euh nee, dat kan ik je helaas niet beloven!

Maar je zal wel al praktisch aan de slag kunnen en nadien evolueren!

OPGELET! Het aantal plaatsen is beperkt om iedereen persoonlijke tips te kunnen geven.

WANNEER: woensdag 19 juli – 10-11.30u
WAAR: online

Heb je specifieke vragen? Stuur ze dan zeker op voorhand door, dan verwerken we deze zo goed mogelijk in de workshop.

SCHRIJF HIER IN