Connect & netwerk EVENT
te NIJLEN

JOIN US
op het 
Connect & Netwerk event!

Connect & Netwerk

Op woensdag 2 augustus organiseren wij (GroeiGoeroes) een Connect & Netwerkevent voor ondernemers. Bedoeling is om B2B dienstverlenende ondernemers te connectoren met andere ondernemers die op zoek zijn naar diensten, of die willen weten wat de mogelijkheden, voorwaarden en prijzen zijn om hiervan in de toekomst eventueel gebruik te maken.

PROGRAMMA

16u: Verwelkoming + start event*

16u20: pitchronde

16.20u-18u: netwerkdrink + einde

*Gezien de beperkte tijd en de planning van de pitchronde verwachten we wel dat iedereen aanwezig is vanaf 16u stipt.

IK BEN DIENSTVERLENER VOOR ONDERNEMERS

Jij wil je diensten promoten aan ondernemers die hier ook echt naar op zoek zijn op een persoonlijke manier?

Schrijf je hieronder dan snel in!

IK BEN OP ZOEK NAAR DIENSTEN VOOR MIJN BEDRIJF

Jij bent op zoek naar hulp voor je bedrijf, over welk onderwerp of welke dienst dan ook, wees welkom!

OPGELET! Het event is NIET geschikt voor jou als…

Wat is ’t plan nu eigenlijk?

DUS, we organiseren een event op WOENSDAG 2 AUGUSTUS, van 16 t.e.m. 18u. Tijdens dat event zullen enkele dienstverleners zich voorstellen tijdens de pitchronde. Dit zijn ondernemers die (voornamelijk) diensten aanbieden aan andere ondernemers. Denk zo aan Virtual Assistants, webdesigners, social media managers, coaches,… Eigenlijk elke ondernemer van wie het doelpubliek andere ondernemers zijn.

Om de deelnemers zo’n uitgebreid en verscheiden mogelijk aanbod aan te bieden, kan er van elke dienst maximum 1 aanbieder aanwezig zijn. Als je dus een specialisatie hebt, is het heel belangrijk dat je deze even benoemt bij je inschrijving.

Anderzijds is er het ‘publiek’, zijnde alle andere ondernemers. Ondernemers die op zoek zijn naar een coach, assistent, hulp bij design, noem maar op – maar niet goed weten waar ze hiervoor terecht kunnen of liever gewoon eerst eens persoonlijk kennismaken. 

We willen het event graag GRATIS houden, daarom bieden we wel drankjes aan maar deze zullen betalend zijn.

Het doel is dus echt connecteren en netwerken!

Ik BEN DIENSTVERLENER

Welkom! Zoals eerder vermeld proberen we per dienst/specialisatie maar één dienstverlener te voorzien. First come, first served! Geef hieronder jouw gegevens op, we bevestigen je zo snel mogelijk of je al dan niet kan deelnemen. Deelname aan het event is gratis. Enkel dranken ter plaatse zijn betalend.

Deze branches zijn al ‘ingepalmd’:

  • Business coaching: opstellen van businessplannen, ontwikkeling, structuur, organisatie, 1-op-1 gesprekken,…
  • Business fotoshoots/personal brandingshoots
  • Body coach: begeleiding & voeding
  • Virtual Assistant administratie & personeel
  • Websitedesign, webshops, branding
  • Copywriting
  • Burn-outcoach
  • Virtual Assistant financiële administratie

We voorzien graag een goodiebag voor alle deelnemers. Indien je hier graag iets aan wil toevoegen, mag je hieronder al even aangeven wat je juist wil toevoegen.

OPGELET! Dit is een kleinschalig event, we mikken op een persoonlijke sfeer en connectie. Verwacht dus geen honderden bezoekers!

 

Ik wil deelnemen als bezoeker

Welkom! Geef hieronder jouw gegevens op, zo hebben we een idee van het aantal deelnemers. Deelname aan het event is gratis. Enkel dranken ter plaatse zijn betalend.

We voorzien graag een goodiebag voor alle deelnemers. Indien je hier graag iets aan wil toevoegen, mag je hieronder al even aangeven wat je juist wil toevoegen.