NEE

Dat ene woordje, Moeilijk toch?!

Het woordje ‘NEE’ niet kunnen zeggen… Als dat voor jou bekend klinkt, heb je waarschijnlijk al eens te maken gekregen met volgende situaties…


Jezelf (tijdsgewijs) in de problemen brengen

Je kent het wel… Een vriend of vriendin vraagt je om hen te helpen bij een verhuis, te babysitten, hen naar de luchthaven te brengen, noem maar op! Uiteraard doe je dat met alle plezier: daar heb je toch vrienden voor?

Of je klanten vragen je om last minute toch nog even langs te komen, of nog snel iets door te sturen. “Het gaat echt maar 5 minuutjes duren!”

Maar eigenlijk… past het gewoon écht niet! Je had zelf eigenlijk al plannen, moet daarvoor iets of iemand anders aan de kant schuiven of je moet alwéér dat zuurverdiende momentje me-time skippen.

Yup…been there, done that!

Voor 1 keer kan het toch geen kwaad denk je dan maar bij jezelf. Tot er morgen weer iemand anders aan de telefoon hangt!

Je gevoel niet durven volgen. Je weet dat een bepaald idee, uitstapje of project niets voor jou is. 

Maar toch…spring je er met beide voeten in.

Je zal het nadien wel oplossen, toch? Alles beter dan je klant, vriendin, partner, kind of ouder teleurstellen, toch? Misschien! Maar wees eens eerlijk…Diep vanbinnen wéét je gewoon dat het niet goed zal uitdraaien. Is dat niet wat er altijd gebeurt wanneer jij niet op je gevoel vertrouwt en toch alles wil doen om anderen te pleasen?


DINGEN DOEN WAAR JE JE NIET GOED BIJ VOELT

NIET DURVEN GAAN VOOR WAT JIJ WIL

Jouw eigen passies, ideeën en projecten worden constant opzijgeschoven om plaats te maken voor die van anderen. Met momenten word je geleefd in plaats van met beide voeten in je leven te staan. Je hebt nog grote dromen die al maanden -misschien wel jaren- op een laag pitje staan te sudderen. 

Guess what… Zolang jij geen ownership neemt over je leven, blijft alles lekker waar het is!

Aan jou de keuze! 

WAT NU?

Oké, de eerste stap is al gezet. Je durft (allereerst aan jezelf) toegeven dat dit niet helemaal is wat je wil. Misschien ben je wel oprecht gelukkig, maar mis je toch iets? Of misschien steven je recht op een burn-out af? Of zit je op dit moment middenin een burn-out en besef je dat het tijd is om je leven helemaal om te gooien. NU. Want waarom wachten? Het perfecte moment wordt je niet toegeschoven, creëer het zelf.

Tijdens de workshops ‘NEE zeggen’ ontdek jij:

  • Vanwaar die need to please komt
  • Hoe jij assertief met mensen kan omgaan zonder de schrik om hen te verliezen als klant, partner of vriend of hun respect te verliezen
  • Waarom je moeilijkheden hebt om jezelf belangrijk te vinden
  • Tools om je te helpen jezelf terug te vinden, en jouw nieuwe projecten, dromen of passie een vliegende start te geven.

Het enige wat jij NU moet doen is je inschrijven. Stop even met twijfelen, zet jezelf even een namiddagje of een dagje op de eerste plaats.

Namiddagsessie

WOENSDAG 22 februari 2023
13:30u-17:00u
Kontich
50 EUR (i.p.v. 350 EUR)

dagsessie

ZATERDAG 4 maart 2023
10:00u-16:00u
Kontich
150 EUR (i.p.v. 450 EUR)

SCHRIJF JE IN

Inschrijven kan zowel als particulier en als bedrijf. Vergeet als bedrijf zeker niet je facturatiegegevens door te geven. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een factuur ter betaling. Heb je nog verdere vragen? Contacteer ons dan zeker via info@groeigoeroes.be