DE GROEIWEEK

Onmisbaar voor elke onderneemster
 • Unieke combinatie van retreat, workation en opleiding!
 • 5 dagen vollen bak werken AAN jouw bedrijf i.p.v. IN je bedrijf
 • Je netwerk uitbreiden

Jouw mindset klaar voor groei

Ga meteen aan de slag met je nieuwe skills

Mentaal én fysiek klaar voor de toekomst

WERKEN aan je bedrijf, op een prachtlocatie samen met gelijkgestemden

Op een prachtige locatie werken aan jouw onderneming. 

Stap even uit de alledaagse sleur, onttrek je voor eventjes aan de dagelijkse verplichtingen en focus volledig op jouw business. Door even weg te stappen uit je bekende omgeving krijg je een uniek perspectief waardoor je niet alleen inspiratie zal opdoen maar ook mogelijke kansen in een ander licht zal zien!

Werk aan jouw zaak hoe jij het wil: zet je aan het zwembad, onder de parasol met je laptop, ga een wandeling maken in de prachtige omgeving of maak je hoofd even helemaal leeg tijdens één van de vele activiteiten in de regio.

Het was een leuke, informatieve, inspirerende avond vol bruikbare info! Ik ben er al mee aan de slag gegaan. En kijk al uit naar het volgende!

WAT HOUDT DAT IN, de workation?

Deze Workation is bedoeld voor elke onderneemster.

Of je nu startend onderneemster bent en de kneepjes van het vak een beetje wil leren kennen, of je bent al gevestigd onderneemster die nood heeft aan even uit de dagelijkse sleur stappen – de Workation is perfect voor jou!

BRAINSTORMEN

Neem deel aan groepsbrainstormsessies met de andere deelneemsters of plan een 1-op-1 sessie in met één van de coaches!

Een andere visie en een ander perspectief kunnen wonderen doen voor jouw inspiratie.

Of je nu vastloopt op bepaalde aspecten in je business, of je voelt een beetje sleur binnen je bedrijf en wil algemene inspiratie opdoen: we got you.

Gooi het in de groep, vraag meningen en doe ideeën op!

NETWERKEN

Maak waardevolle connecties met andere onderneemsters. Leer gelijkgestemden van over heel Vlaanderen kennen, ontdek hoe zij hun business runnen, met welke struggles en uitdagingen zij te maken krijgen en creëer een netwerk om later nog mee te brainstormen of raad te vragen.

De groep vrouwen bestaat uit onderneemsters met verscheidene ervaringsniveaus en verschillende sectoren.

Werken aan je bedrijf

Werk eens een paar dagen AAN je bedrijf, i.p.v. IN je bedrijf.
Soms zie je door de dagelijkse sleur en beslommeringen – zowel zakelijk als privé – even door het bos de bomen niet meer. Door jezelf in een andere, rustgevende omgeving te plaatsen geef jij je brein de mogelijkheid om op een andere manier te denken en naar je bedrijf te kijken.
 
Neem de tijd om de werking van je bedrijf evalueren en een strategie uitwerken voor het komende jaar.

En ja, het feit dat je dit nu kan doen in een stralend zonnetje aan de rand van het zwembad, dat nemen we er dan maar bij zeker? 😉

EXTRA WORKSHOPS

Je wil graag de Workation meedoen, maar ook hier en daar enkele workshops meevolgen die je interesseren? Perfect, dat kan! Kies gewoon de workshops uit die jou interesseren en schrijf je hiervoor in.

Geen nood aan en enkel deelnemen aan de brainstormsessies in groep die inbegrepen zijn in het Workation pakket? Ook dan verwelkomen we je met open armen.

De perfecte combinatie tussen een deugddoende vakantie en werken aan je bedrijf!

Want hey, noem een kat een kat – ook het stukje vakantie vinden we écht wel belangrijk. En voor de prijs moet je ’t niet laten! 😉

EVY

Evy is ondertussen al 20 jaar onderneemster in hart en nieren. Naast behandelingen en opleidingen shiatsu voor paarden, honden en mensen helpt zij andere ondernemers ook met het vinden van de juiste mindset, al dan niet aan de hand van equicoaching. Bereid je voor op diepgaande sessies, Evy gaat op zoek naar de kern van jouw oplossing!

JANA

Jana is al meer dan 12 jaar werkzaam binnen de evenementen-, communicatie- en marketingsector. Sinds enkele jaren verdiept ze zich ook graag in 'lui' werken; hoe je met zo weinig mogelijk inspanning zoveel mogelijk kunt bereiken. Ze is fan van hands-on aanpak en praktijk, praktijk en nog eens praktijk!

999,- excl BTW

24 t.e.m. 30 september 2023

GroeiWeek 2023

 • Groeien met je business
 • 5 volle dagen Workation
 • Tijd om je ideeën uit te werken
 • Netwerken en brainstormen met andere onderneemsters
 •  Inclusief verblijf, maaltijden en dranken

6 REDENEN WAAROM JE DE GROEIWEEK NIET WIL MISSEN

MEER VRIJHEID

Terugvinden van jouw vrijheid. Want laten we eerlijk zijn; dat is toch juist 1 van de grootste voordelen van ondernemer zijn?

MEER GELUK

Jouw leven een betere balans geven zorgt instant voor meer geluk in je leven, een betere band met je gezin, of vrienden. Een goedlopende business zorgt ook voor minder zorgen en stress, win-win dus!

EFFICIËNT GROEIEN

Groeien met je bedrijf op een gezonde manier, met het oog op de toekomst. Geen veranderingen die jou op termijn boven het hoofd groeien maar stapsgewijs naar jouw droom toe werken.

ERVAREN TRAINERS

Samen al meer dan 30 jaar ervaring in verschillende werkvelden, allebei met jarenlange ervaring in en vooral een enorme passie voor lesgeven. 

HANDS-ON

Geen eindeloze theorie of saaie klassikale groepslessen maar hands-on praktijk en oefenen. Meteen aan de slag met waar jij tegenaan loopt.

NETWERK UITBREIDEN

Een netwerk opzetten waar je ook nadien nog op kan bouwen. Alle deelnemers hebben wel iets waar ze tegenaan lopen. Leer van elkaar, help elkaar, vertrouw op elkaar of werk zelfs met elkaar!

WAt deze deelnemers ervan vonden:

Nathalie
Lees verder
Het was een leuke, informatieve, inspirerende avond vol bruikbare info! Ik ben er al mee aan de slag gegaan. En kijk al uit naar het volgende!
Axelle
Lees verder
Super motiverende & inspirerende workshop! Die werd gegeven door 2 fantastische dames, die met veel passie hun ervaringen en tips delen. 🙂
Jill
Lees verder
Ik heb de webinar social media advertising de basics gevolgd en vond dit zeer leerrijk met veel bruikbare tips!
Previous
Volgende

999,- excl BTW

24 t.e.m. 30 september 2023

GroeiWeek 2023

 • Groeien met je business
 • 5 volle dagen Workation
 • Tijd om je ideeën uit te werken
 • Netwerken en brainstormen met andere onderneemsters
 •  Inclusief verblijf, maaltijden en dranken
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan losse workshops

Voor elke onderneemster die haar bedrijf wil laten groeien. Door een mooie mengeling van alle sectoren kan iedereen van elkaar leren en inspiratie opdoen. Wil jij gaan van zelfstandige naar onderneemster? Dan is dit dé opleiding voor jou! 

We plannen een gelijkaardige week volgend najaar (2024). We kunnen wel al zeggen dat de prijs volgend jaar hoger zal liggen. Aangezien het dit jaar om het eerste project gaat, hebben we de prijs bewust zo laag mogelijk gehouden.

Nee! We begrijpen dat het voor startende onderneemsters moeilijk kan zijn om het volledige bedrag in 1 keer bijeen te krijgen. Een overleg over betalingsspreiding is dan ook mogelijk. Stuur ons even een mailtje om te zien hoe we jou hierbij kunnen helpen.

 • Wil je enkel deelnemen aan een workation, netwerken met andere onderneemsters en inspiratie opdoen, even AAN je bedrijf werken i.p.v. IN je bedrijf, maar niet per se workshops volgen? Dan schrijf je enkel in voor de GroeiWeek – Workation.
 • Wil je bovenop de Workation nog je technische skills aanscherpen zoals Canva, WordPress, adverteren, automatiseren en mailfunnels? Neem dan even een kijkje op de GroeiWeek – traject Sharpen your Skills
 • Wil je de Workation meedoen, en ineens ook jouw mindset weer helemaal goed en toekomstgericht krijgen? Bekijk dan de GroeiWeek – traject Mindset.
 • De Workation meedoen en daarbovenop deelnemen aan alle workshops die met gezondheid te maken hebben? Check dan even de GroeiWeek – traject GezOndernemen.
 • Wil je bovenop de Workation hier en daar wat losse workshops volgen, dus geen volledig traject? Kan ook, check alle workshops hier.

In Lorgues, Provence, Zuid-Frankrijk.

We kozen bewust voor een buitenlandse locatie. Op die manier ben jij als deelnemer even uit jouw comfortzone maar vooral: trekken we je even UIT je onderneming zodat je een beter en objectiever zicht hebt OP jouw onderneming. Je wordt dan ook minder gestoord door de dagelijkse beslommeringen, waardoor we met volle focus kunnen werken aan jouw bedrijf!

Nee. Er worden wel 2 dagen vooraf georganiseerd ter voorbereiding (zodat wij je ter plaatse zo goed mogelijk kunnen helpen), en achteraf een terugkomdag.

Er wordt voor jou een hele week antitoxisch gekookt. Ook een tweetal weken voordien zullen we je vragen je voeding al licht aan te passen, om te voorkomen dat je ter plaatse last hebt van ‘afkickverschijnselen’ 😉

Intoleranties en allergieën mag je zeker doorgeven, daar wordt rekening mee gehouden.

Tijdens deze week wordt er ook geen alcohol gedronken.

HIER ZAL JE VERBLIJVEN

(Ja, wij droomden ook meteen weg)

KLAAR VOOR MEER groei, vrijheid en een bloeiende business in 6 dagen tijd?

Schrijf je nu in voor de GROEIWEEK!