DE GROEIWEEK

GezOndernemen, geschikt voor elke onderneemster
 • Jouw mentale & fysieke gezondheid als sterke fundering voor je onderneming
 • Unieke combinatie van retreat, workation en opleiding!
 • Brainstormen, sparren en inspireren met andere onderneemsters

Jouw mindset klaar voor groei

Ga meteen aan de slag met je nieuwe skills

Mentaal én fysiek klaar voor de toekomst

JOUW gezondheid, da's toch de basis van je onderneming?

Het leven als ondernemer kan soms stressvol zijn.  Je houdt zoveel verschillende bordjes in de lucht dat je eigenlijk wel een job als jongleur in het circus verdient. 

Die rots in de branding zijn voor iedereen rondom jou, van klanten over familie naar vrienden, het kan soms vermoeiend zijn. Bovenop jouw verantwoordelijkheden als onderneemsters kan het soms aanvoelen als teveel.

Mentale en fysieke gezondheid zijn dan ook uitzonderlijk belangrijk om jouw business te kunnen blijven runnen. Het omgaan met stress en tegenslagen, het behouden van je focus, het vermogen tot gestructureerd en analytisch denken,… Elk van die elementen kan je sterk verbeteren door voor je gezondheid te zorgen, fysiek en mentaal.

Het was een leuke, informatieve, inspirerende avond vol bruikbare info! Ik ben er al mee aan de slag gegaan. En kijk al uit naar het volgende!

WAT IS DAT, DE GROEIWEEK?

Tijdens de GroeiWeek geven wij je de tools in handen om je onderneming te laten groeien én dit op een stabiele, gezonde en haalbare manier. De GroeiWeek kan je op verschillende manieren volgen, je kiest de inhoud dus helemaal zelf afhankelijk van jouw noden en wensen. Wanneer je kiest voor de GroeiWeek – traject GezOndernemen zoomen we specifiek in op de topics die zullen bijdragen aan de kennis over jouw eigen lichaam en hoe je jezelf zowel fysiek als mentaal in balans kan houden. Dit doen we aan de hand van kennisworkshops, voedingsadvies op maat, yoga en shiatsu.

Waaruit bestaat het traject GeZondernemen?

Workation en netwerken

WORKATION

Op een prachtige locatie werken aan jouw onderneming. 

Stap even uit de alledaagse sleur, onttrek je voor eventjes aan de dagelijkse verplichtingen en focus volledig op jouw business. Door even weg te stappen uit je bekende omgeving krijg je een uniek perspectief waardoor je niet alleen inspiratie zal opdoen maar ook mogelijke kansen in een ander licht zal zien!

Werk aan jouw zaak hoe jij het wil: zet je aan het zwembad, onder de parasol met je laptop, ga een wandeling maken in de prachtige omgeving of maak je hoofd even helemaal leeg tijdens één van de vele activiteiten in de regio.

BRAINSTORMEN

Met een groepje van maximum 10 vrouwelijke ondernemers vertrekken we in september naar de Provence.

Elke onderneemster zit daar met hetzelfde doel: groeien met hun onderneming!

We voorzien dan ook voldoende tijd om te brainstormen, ideeën uit te wisselen en te brainstormen met elkaar. Dit biedt jou unieke inzichten die je zeker zullen helpen bij het boosten van je business.

Elke onderneemster die meegaat is misschien ook een potentiële klant van jouw bedrijf, hun feedback over producten, website, klantervaring kunnen je zeker meerwaarde bieden.

Gezondheid

Voel je je soms compleet uitgeput door je onderneming? Zie je ‘het’ niet meer? Vind je het moeilijk om je focus te behouden of ben je snel gedemotiveerd wanneer er eens iets misloopt? Het stuk gezondheid heb jij nodig!
 

Dit leer je:

 • De invloed van jouw gezondheid op je bedrijf
 • Kleine verslavingen als onderneemster
 • Energielevels optimaliseren

HEALTH CHECK

We bekijken samen waar jouw uitdagingen liggen op vlak van gezondheid, van balansen en onbalansen en wat jij nu meteen en in de toekomst kan doen om onbalansen weg te werken en de balans kan behouden.

Dit doen we aan de hand van een uitgebreid DNA-onderzoek. Enkele weken voor de start van de retreat wordt dit onderzoek uitgevoerd door onze partner. De resultaten en doelen worden besproken tijdens de retreat!

 

VOEDING

De invloed van voeding & suiker op jouw fysieke en mentale gezondheid. Leer hoe jij op een gemakkelijke manier je voeding kan afstemmen op wat jij nodig hebt en hoe je alles kan laten passen in je dagelijks leven. Geen ingewikkelde diëten, gewoon je visie lichtjes veranderen.

Tijdens deze week wordt er voor jou antitoxisch gekookt; bereid je voor op een lichamelijke én mentale detox!

SHIATSU & Yoga

Gedurende de week gaan we naast voeding ook aan de slag met shiatsu en yoga om jouw fysieke en mentale blokkades op te lossen. Elke deelnemer krijgt meerdere shiatsubehandelingen, waardoor we de week nòg beter kunnen afstemmen op wat jij nodig hebt.

We raden ook alle deelnemers aan om op voorhand een DNA-onderzoek te laten doen. Zo kunnen we je het beste advies op maat geven!

EVY

Evy is ondertussen al 20 jaar onderneemster in hart en nieren. Naast behandelingen en opleidingen shiatsu voor paarden, honden en mensen helpt zij andere ondernemers ook met het vinden van de juiste mindset, al dan niet aan de hand van equicoaching. Bereid je voor op diepgaande sessies, Evy gaat op zoek naar de kern van jouw oplossing!

JANA

Jana is al meer dan 12 jaar werkzaam binnen de evenementen-, communicatie- en marketingsector. Sinds enkele jaren verdiept ze zich ook graag in 'lui' werken; hoe je met zo weinig mogelijk inspanning zoveel mogelijk kunt bereiken. Ze is fan van hands-on aanpak en praktijk, praktijk en nog eens praktijk!

1999,- excl BTW

24 t.e.m. 30 september 2023

GroeiWeek 2023

 • Inclusief verblijf
 • Inclusief alle GezOndernemen-workshops
 • Dagelijks gezonde maaltijden & dranken
 • Health Check met DNA onderzoek inbegrepen
 • Netwerken en brainstormen met andere onderneemsters
 • Tips & tricks om jouw lichaam beter in balans te krijgen én houden
 • Individuele shiatsubehandelingen en yoga-sessies in groep
 • Kennismakings- en afsluitsessie inbegrepen

+ nog 2 fantastische bonussen

BONUS 1

GRATIS GEZONDHEIDSADVIES

We kijken samen met jou naar je gezondheid, voedingspatronen en balansen in het lichaam. Van eventuele klachten stellen we meteen de oorzaak vast en kan een behandelplan opgesteld worden indien nodig. In de mate van het mogelijke lossen we het probleem al (tijdelijk) op d.m.v. advies.

BONUS 2

GRATIS Strategiebrainstorm

Maak van ons gebruik als klankbord! We brainstormen samen over mogelijkheden om jouw bedrijf te doen groeien, schaalbaarder te maken of beter te laten draaien. Jij beslist waaraan je nood hebt!

6 REDENEN WAAROM JE DE GROEIWEEK NIET WIL MISSEN

MEER VRIJHEID

Terugvinden van jouw vrijheid. Want laten we eerlijk zijn; dat is toch juist 1 van de grootste voordelen van ondernemer zijn?

MEER GELUK

Jouw leven een betere balans geven zorgt instant voor meer geluk in je leven, een betere band met je gezin, of vrienden. Een goedlopende business zorgt ook voor minder zorgen en stress, win-win dus!

EFFICIËNT GROEIEN

Groeien met je bedrijf op een gezonde manier, met het oog op de toekomst. Geen veranderingen die jou op termijn boven het hoofd groeien maar stapsgewijs naar jouw droom toe werken.

ERVAREN TRAINERS

Samen al meer dan 30 jaar ervaring in verschillende werkvelden, allebei met jarenlange ervaring in en vooral een enorme passie voor lesgeven. 

HANDS-ON

Geen eindeloze theorie of saaie klassikale groepslessen maar hands-on praktijk en oefenen. Meteen aan de slag met waar jij tegenaan loopt.

NETWERK UITBREIDEN

Een netwerk opzetten waar je ook nadien nog op kan bouwen. Alle deelnemers hebben wel iets waar ze tegenaan lopen. Leer van elkaar, help elkaar, vertrouw op elkaar of werk zelfs met elkaar!

WAt deze deelnemers ervan vonden:

Nathalie
Lees verder
Het was een leuke, informatieve, inspirerende avond vol bruikbare info! Ik ben er al mee aan de slag gegaan. En kijk al uit naar het volgende!
Axelle
Lees verder
Super motiverende & inspirerende workshop! Die werd gegeven door 2 fantastische dames, die met veel passie hun ervaringen en tips delen. 🙂
Jill
Lees verder
Ik heb de webinar social media advertising de basics gevolgd en vond dit zeer leerrijk met veel bruikbare tips!
Vorige
Volgende

1999,- excl BTW

24 t.e.m. 30 september 2023

GroeiWeek 2023

 • Inclusief verblijf
 • Inclusief alle GezOndernemen-workshops
 • Dagelijks gezonde maaltijden & dranken
 • Health Check met DNA onderzoek inbegrepen
 • BONUS 1: Gezondheidsadvies
 • BONUS 2: Gratis strategiebrainstorm
 • Netwerken en brainstormen met andere onderneemsters
 • Tips & tricks om jouw lichaam beter in balans te krijgen én houden
 • Individuele shiatsubehandelingen en yoga-sessies in groep
 • Kennismakings- en afsluitsessie inbegrepen

Voor elke onderneemster die actief wil werken aan een gebalanceerde mentale en fysieke gezondheid en zo meer focus wil behouden en de kans op depressie of burn-out sterk wil verkleinen. Door een mooie mengeling van alle sectoren kan iedereen van elkaar leren en inspiratie opdoen.

We plannen een gelijkaardige week volgend najaar (2024). We kunnen wel al zeggen dat de prijs volgend jaar hoger zal liggen. Aangezien het dit jaar om het eerste project gaat, hebben we de prijs bewust zo laag mogelijk gehouden.

Nee! We begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om het volledige bedrag in 1 keer bijeen te krijgen. Een overleg over betalingsspreiding is dan ook mogelijk. Stuur ons even een mailtje om te zien hoe we jou hierbij kunnen helpen.

In Lorgues, Provence, Zuid-Frankrijk.

We kozen bewust voor een buitenlandse locatie. Op die manier ben jij als deelnemer even uit jouw comfortzone maar vooral: trekken we je even UIT je onderneming zodat je een beter en objectiever zicht hebt OP jouw onderneming. Je wordt dan ook minder gestoord door de dagelijkse beslommeringen, waardoor we met volle focus kunnen werken aan jouw bedrijf!

Klopt, het IS ook een investering. In jezelf, in je bedrijf en in je toekomst. Gratis is het niet, dat klopt. Maar met deze investering kan jij meteen heel concreet aan de slag waardoor je je investering op korte termijn dubbel en dik kan terugverdienen!
Wij hebben zelf al tientallen cursussen en opleidingen gevolgd en hebben de meest interessante, concrete en praktijkgerichte topics in 1 weekopleiding gegoten.

Reken daar nog eens bij dat de accommodatie, transfers en alle maaltijden en dranken inbegrepen zijn in de prijs.

Nee. Er wordt wel 1 dag vooraf georganiseerd ter voorbereiding (zodat wij je ter plaatse zo goed mogelijk kunnen helpen), en achteraf een terugkomdag.

Er wordt voor jou een hele week antitoxisch gekookt. Ook een tweetal weken voordien zullen we je vragen je voeding al licht aan te passen, om te voorkomen dat je ter plaatse last hebt van ‘afkickverschijnselen’ 😉

Intoleranties en allergieën mag je zeker doorgeven, daar wordt rekening mee gehouden.

Tijdens deze week wordt er ook geen alcohol gedronken.

HIER ZAL JE VERBLIJVEN

(Ja, wij droomden ook meteen weg)

KLAAR VOOR MEER groei, vrijheid en een bloeiende business in 6 dagen tijd?

Schrijf je nu in voor de GROEIWEEK!