PSST...

Bedankt voor je inschrijving voor de workshop! Heb jij je ook ingeschreven omdat je stiekem wel benieuwd bent naar die GroeiWeek, maar eerst eens wil zien wat wij er nu eigenlijk van bakken en hoe wij je kunnen helpen?

Snappen we helemaal, we zijn zelf ook zo. Eerst zien, dan geloven!

Omdat jij toch al de eerste stap gezet hebt met deze workshop, willen wij je belonen. Geef jij hieronder je interesse in de GroeiWeek aan en schrijf je na de workshop ook effectief in voor de GroeiWeek? Dan krijg je van ons nog eens 6 gratis bonussen cadeau. Wat die bonussen juist zijn, vind je hieronder.

Dus, denk jij erover na om mee te gaan naar de Provence in september, maar ben je nog niet helemaal zeker? Zet je dan toch maar op de lijst. Àls je dan uiteindelijk inschrijft, ben je toch zeker van die 6 bonusmodules 😉

Ga je uiteindelijk toch niet mee? Geen probleem, je verbindt je hiermee nergens toe. 

 

BONUS 1

1 SESSIE GRATIS EQUICOACHING

1 gratis sessie individuele equicoaching om jouw bedrijf naar the next level te helpen. Gebruik het paard als spiegel voor jouw onderbewustzijn om te weten te komen wàt jou en je bedrijf nu eigenlijk écht tegenhoudt om het volledige potentieel te bereiken!

BONUS 2

1 UUR GRATIS BEGELEIDING

Voor je website of je advertenties, aan jou de keuze! Ik kijk samen met jou mee hoe we je website kunnen verbeteren en optimaliseren. Visueel, tekstueel of analytisch, afhankelijk van waar jouw grootste nood ligt.

BONUS 3

GRATIS GEZONDHEIDSADVIES

We kijken samen met jou naar je gezondheid, voedingspatronen en balansen in het lichaam. Van eventuele klachten stellen we meteen de oorzaak vast en kan een behandelplan opgesteld worden indien nodig. In de mate van het mogelijke lossen we het probleem al (tijdelijk) op d.m.v. advies.

BONUS 4

GRATIS AUTOMATISATIE ADVIES

Bezorg ons een overzicht van de processen waar je moeite mee hebt in je bedrijf. We bekijken waardoor het stroef loopt en waar het vatbaar is voor verbetering. We geven jou concreet advies omtrent automatisatietools waar jij meteen mee aan de slag kan!

BONUS 5

GRATIS MINICURSUS WORDPRESS

Ontvang gratis enkele online modules waarmee je ook nà de GroeiWeek nog heel gemakkelijk kan terugvinden hoé je bepaalde aanpassingen ook alweer moest doen.

BONUS 6

GRATIS Strategiebrainstorm

Maak van ons gebruik als klankbord! We brainstormen samen over mogelijkheden om jouw bedrijf te doen groeien, schaalbaarder te maken of beter te laten draaien. Jij beslist waaraan je nood hebt!