GROEIWEEK 2023

Heb jij bij de foto’s hierboven al meteen het idee; yes, count me in! ? Snappen we volledig! Wij hadden namelijk helemaal dezelfde reactie toen we deze locatie zagen. Voor onze Groeiweek hebben we deze schitterende Provençaalse accommodatie uitgekozen omwille van de rust, de mogelijkheden, privacy en fantastische energie die er hangt.

Tijdens deze 6-daagse verfrissende reis zal jij als startende onderneemster bewust gemaakt worden van je eigen uitdagingen, je persoonlijke groeistoppers en je pijnpunten. Je leert de skills die jouw efficiëntie enorm zullen verbeteren. Tijdens deze week worden jouw gezondheid en drive naar een hoger level getild! Ben jij helemaal klaar om hiermee aan de slag te gaan? Dan is deze opleiding perfect voor jou. 

Deze fantastische reis is geschikt voor jou als:

Het tijd wordt om jouw business nu eens écht van grond te laten komen. Stoppen met twijfelen en er helemaal voor gaan.

Je het beu bent om tegengehouden te worden door je eigen twijfels en onzekerheden over je capaciteiten.

Je enorm veel tijd verliest aan administratieve taken en de sales/marketingprocessen binnen je bedrijf die niet je core business zijn.

Je graag wil dat jouw bedrijf nu eindelijk eens gaat voorzien in jouw levensonderhoud, zonder dubbel zo hard te moeten werken.

Je wil sparren met onderneemsters op jouw niveau, om zo elkaar te helpen en nieuwe ideeën voor je business op te doen.

Je je lichaam en geest wil versterken om zo betere focus te hebben, je mentaal sterker te maken en burn-outs en depressies te voorkomen.

Het tijd wordt om jouw business nu eens écht van grond te laten komen. Stoppen met twijfelen en er helemaal voor gaan. Groeien naar...
Een vat vol zelfvertrouwen, dat klaar is om zich te profileren als expert, sterker en blijer in haar schoenen wil staan.
Je het beu bent om tegengehouden te worden door je eigen twijfels en onzekerheden over je capaciteiten. In plaats daarvan wil je groeien naar...
Iemand die zich capabel voelt om te kunnen beantwoorden aan de eisen van haar klanten en er niet voor terugschrikt compleet vertrouwen te tonen in haar kunnen!
Je enorm veel tijd verliest aan administratieve taken en de sales/marketingprocessen binnen je bedrijf die niet je core business zijn. Dit veranderen in...
Je lichter voelen, de hulp en ondersteuning krijgen waarnaar jij op zoek bent. Want ook al ben je een sterke, ondernemende vrouw - ook die hebben soms een helpende hand nodig!
Je graag wil dat jouw bedrijf nu eindelijk eens gaat voorzien in jouw levensonderhoud, zonder dubbel zo hard te moeten werken. En dat doe je...
Door je blij en gezond te voelen! Wanneer je mentaal en fysiek helemaal in balans bent, zal jouw focus optimaal zijn en kunnen nieuwe ideeën vrijuit vloeien.
Je wil sparren met onderneemsters op jouw niveau, om zo elkaar te helpen en nieuwe ideeën voor je business op te doen. Dit om...
Naar huis te gaan met een mooie aanvulling aan jouw netwerk: mede-onderneemsters die net als jij energetisch in topvorm zullen zijn!
Je je lichaam en geest wil versterken om zo betere focus te hebben, je mentaal sterker te maken en burn-outs en depressies te voorkomen. Dan voel je...
Je meteen een stuk blijer en gezonder. Zowel vanbinnen als vanbuiten zal jij je gezonder, mooier, meer in balans en 'opgekuist' voelen. Tijdens deze week worden jouw gezondheid en drive naar een hoger level getild!

GROEIWEEK
2023

Dé TRAININGSWEEK om jouw onderneming te laten groeien

 • Strategisch inzicht in jouw onderneming
 • Weg van uurtje-factuurtje, nieuwe ideeën om passief inkomen te genereren
 • Meer structuur binnen je bedrijf
 • Inzicht in de mindset die jou (en dus je bedrijf) emotioneel tegenhoudt
 • Salestechnieken waarmee je jouw klanten wél binnenhaalt
 • De balans vinden tussen je bedrijf en je privéleven
 • Assertiviteitstraining: durf NEE zeggen
 • Jezelf naar waarde schatten en de waarde van jouw kennis durven omzetten in geld
 • Sales- en marketingprocessen optimaliseren en automatiseren
 • Technische skills zoals basis WordPress, Canva, Google Ads, Facebook & Instagram ads, en nog heel wat andere tools zodat jij heel wat taken niet meer hoeft uit te besteden en geld kan besparen
 • Tips & tricks om organisch en betaald meer klanten te genereren
 • Voeding om je fysiek en mentaal sterk te houden
 • Hoe voeding & supplementen je kunnen helpen bij het voorkomen van depressies & burn-out

COACHING

Zowel persoonlijke/mental coaching als business coaching en begeleiding.

TRAINING

Training & workshops om je technische kennis en skills te boosten.

VOEDING

Een hele week detox en antitoxische voeding, evenwichtig en vegetarisch!

YOGA

Yogasessies en massages, alles om het lichaam en de geest energetisch in topvorm te krijgen

IS DIT WEL IETS VOOR MIJ?

JA! Tenminste als…

 • Maximum 3 jaar geleden gestart bent met je bedrijf (onderneemsters die nét gestart of nog in opstart zijn kunnen zeker ook mee! Contacteer ons even om te zien of deze reis voor jou al interessant is)
 • Je moeilijkheden ondervindt met het vinden van klanten
 • Je wel leads binnen krijgt, maar ze niet kan converteren naar klanten
 • Het je maar niet lijkt te lukken om een volwaardig loon te krijgen uit je bedrijf
 • Je maar meer en meer uren draait om toch maar wat meer omzet te draaien
 • Je het beu bent om veel geld te spenderen aan externe partners die jouw administratie/marketing/website/… verzorgen zonder dat je er écht tevreden mee bent of een mooie return uit ziet komen
 • Je het gevoel hebt dat je af en toe mentaal en fysiek tegen een muur opbotst, of dat je zelfs al echt lichamelijke klachten begint te krijgen.

PRAKTISCHE INFO

WANNEER? Aankomst op zondag 24 september, vertrek op zaterdag 30 september

WAAR? Lorgues, Provence, Frankrijk

INHOUD WORKSHOPS?

PRIJS? 2950 EUR exclusief BTW

INCLUSIEF? Kennismakingsworkshop vooraf,  vluchten (inbegrepen t.e.m.15 april) transfers ter plaatse, accommodatie in 1-persoonskamer* met badkamer, bedlinnen, alle maaltijden en dranken, alle workshops met lesmateriaal, persoonlijke begeleiding, alle activiteiten ter plaatse

NIET INBEGREPEN? Bij inschrijving voor de retreat vòòr 15 april zijn de vluchten inbegrepen. Schrijf jij daarna nog in? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het boeken van jouw vluchten!

NOG MEE TE BRENGEN? laptop, schrijfgerief, kledij, zwemkledij, sportieve kledij en schoenen

* Mogelijkheid om met 2 personen 1 kamer te delen tegen verlaagd tarief! Contacteer ons als jij je businesspartner/collega/mede-onderneemster wil meebrengen!

KOM EENS KENNISMAKEN!

Schrijf je hieronder dan in voor een online kennismakingsgesprek of kom deelnemen aan één van onze kennismakingsworkshops! Ook daar zal je al kunnen profiteren van heel wat waardevolle inzichten 😉

PROGRAMMA

Hier zal je verblijven